waar wil jij voor kiezen?

*    Wil jij

      ... meer rust in je hoofd?

*     ... jezelf te ontdoen van onnodige ballast,

*     ... om vervolgens de keuzes te kunnen maken die echt bij je passen.

 

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd. Bovendien hebben velen het gevoel dat ze de touwtjes van hun leven niet meer in handen hebben.

 

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen?

Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?

Jij kunt alles hebben wat jij wenst,  als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.  

Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan
in jouw leven te voorschijn kan komen.

 

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

 

 

Access Consciousness® heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS®.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

...

Access BARS® zijn energiebanen en -punten in en om het hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit hebt gehad liggen opgeslagen.


Door slechts lichte aanraking van deze punten op het hoofd geef je je lichaam de mogelijkheid om alles wat je belemmert los te laten en ruimte te creëren voor wat jij graag zou willen vanuit jou eigen brandende verlangen.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

 

Het kan bijvoorbeeld zijn dat fysieke klachten verbeteren, maar ook andere gebieden in je leven kunnen veranderen. Access Bars heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen vele aspecten van het leven te verbeteren zoals onder andere slaap, gezondheid, fysieke klachten, gewicht, angst, stress en nog veel meer.

Elke gedachte, ieder idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. Het is een beperkende geloofsovertuiging waardoor je jezelf en de wereld om je heen te kort doet.

In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke  massage hebt gekregen en in het beste geval verandert je leven ten goede en kun jij bewust zien wat het universum je te bieden heeft.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.
Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over Verdriet, is opgeslagen in de “Verdriet” Bar.


Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Wil je dat alles hetzelfde blijft?