Welkom Prachtig mens!

Welke bijdrage mag ik voor jou zijn?
Het Leven is voor mij als 'n uitdagende, interessante, avontuurlijke, magische Reis;
Als kind was ik al hoog gevoelig en mij bewust van de andere werelden. Door dit te "vergeten", en mij niet bewust te zijn van alle bagage die ik meezeulde, zowel van mijzelf, als de zware energieën die ik van andere oppikte, kwam ik al op vroege leeftijd terecht in een burn out.

Na jaren mij innerlijke stem genegeerd te hebben, altijd maar door te willen gaan, mezelf te verliezen in verslavingen, was het hoogtijd mijzelf weer te Her-inneren.

 


In 2002ben ik begonnen met het bewust werken met energie; zoals bij velen is dit begonnen met Reiki.
Dit was mijn eerste stap op het pad van bewustwording, het bewust werken met energie, en het erkennen van mijn hooggevoeligheid, waardoor ik weer een stukje dichter bij mijn Ware Zelf kon komen.

Na Reiki Master in 2006, kwam in 2008 Shamballa Multi Dimensional Healing op mijn pad. Dit was voor mij echtThuiskomen, en heeft mij grote, al wel zachte bewustzijns sprongen gegeven.


Naast 'n jaaropleiding Inca Sjamanisme, o.a. Quantum touch, Gold Healing , Mahatma Healing, Body Soul Fusion, Touch of Matrix in trainingen mogen leren & ervaren.

Daarnaast heb ik door het volgen van  andere diverse trainingen op het gebied van Energiewerk & bewustwording,  mijn eigen persoonlijke groei en transformaties, mijn kist met "tools" mogen uitbreiden tot een grote diversiteit.

Sinds 2016 mag ik ook Access Bars® trainingen, die ook weer ongekende verschuivingen teweeg brengen, en praktische tools omvatten die nodig zijn om met Ease, Joy & Glory, een leven te creëeren die jij kiest !

 

Meegaan met de nieuwe tijd en de Energieën van deze tijd, hebben mij  met de Sacred Activations kennis laten maken:

Wauuuw, wat een super krachtige & snelwerkende methode, naast het deprogrammeren van oordelen, programma's, belemmerende overtuigingen, lading en meer, ontvang je ook energetische  codes en activaties afgestemd op jou!

Met mijn voeten stevig in de Aarde, en de verbinding vanuit mijn hart met de Kosmos, geniet ik van deze aardse reis, die 43 jaar geleden begon.
Ik heb in die tijd veel levenservaring opgedaan, veel gevallen en weer opgestaan, waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling weinig stil heeft gestaan.

Voordat ik geheel als zzp'r aan de slag ging, heb ik oa in Amsterdam ruim 10 jaar in de hulpverlening als persoonlijk begeleider gewerkt:
Ook voor coaching en counseling ben je van Harte welkom!

Mijn passies zijn dansen, reizen, wandelen in de bossen, lange diepgaande gesprekken, en heerlijk uitgebreid tafelen met een goed glas wijn!

Ik houd van uitdagingen en niets is mij vreemd...

Ook op dit pad ben je nooit uitgewandeld, ik blijf mij dan ook verwonderen, over de bijzondere ervaringen en inzichten die ik aangereikt blijf krijgen op een oneindig en een steeds dieper niveau.

Ik nodig jou uit, om ervoor te kiezen in je Eigen Kracht te gaan staan, en ik kan je verzekeren dat ook jij verwonderd zult zijn!

Heb je vragen of wil je gewoon even kennis maken, aarzel niet, maar bel of mail gerust,

 

Je bent van Harte Welkom

Lieve groet,
Marloes

 

Gecertificeerd New Paradigm MDT® 13D Master Teacher

Gecertificeerd  Access Bars® Facilitator

~Energetic Facelift® Facilitator 

~Body process® Facilitator

***

Meer activiteiten op   www.bewustgeluk.com