***Transformation Special***

Wil Jij......

nog iets loslaten? 

met een opgeschoond energiesysteem straks de Zomer beginnen?

Meer in je kracht staan?

Uit je comfortzone komen, meer vanuit je Hart leven?

 Dit is je kans!

Een bijzonder cadeau aan jezelf, wat  jouw energetisch systeem en bewustwordings proces een krachtige, zachte boost mag geven.

Wanneer   :   GEMIST??? Mail mij, dan plannen we samen een nieuwe datum!

Waar          :   Haarlem of Amstelveen, of EDE   http://www.de-ruimte.net/

Tijd              :   10.30 - 18.00

Investering:   € 100- *inclusief lunch, koffie/thee en versnaperingen

*Normaal tarief  € 125-*

 

Clearing

Deze dag zal beginnen met met een uitgebreide clearing. Deze clearing wordt gegeven met inzet en assistentie van de verschillende multidimensionaal clearingteams.

Je energetische, lichamelijke, emotionele en spirituele lichaamsveld en de chakra 's worden hierdoor eerst opgeschoond en opgevuld met de hoog frequente Mahatma Energie.

Zware energieën worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met je hogere zelf zal uit je systeem verwijdert worden. Hierbij kun je oa denken aan entiteiten, symbolen en negatieve overtuigingen die verwijderd gaan worden. Alles in overeenstemming met jouw IAM aanwezigheid.

Karma clearing

Na deze clearing  wordt de karma clearing gegeven in samenwerking met aartsengel Michael, ondersteunend door mijn Multi-dimensionale Healing teams.

Alle opgebouwde karma uit dit leven en vorige levens wat voor nu los gelaten mag worden zal verwijderd worden. De karmische banden die samen hangen met de chakra’s zullen opgeschoond worden. Oude lasten worden verwijderd.

 

Door te werken met een hoge frequentie trilling, kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd worden en hersteld.  Je komt hierdoor weer meer in contact met je ware Essentie. Een zeer krachtige middag vol helende energie en opschoning die er voor zal zorgen dat je weer meer in je Kracht komt te staan, en door de ontstane ruimte, weer meer vanuit liefde en vrijheid bewuste keuzes kunt maken.

 

Hoger Hart Chakra Activatie

We sluiten de dag af met een bijzondere Activatie.

We gaan een reis maken naar de heilige kamer van het Hart, en zullen deze geheel opvullen met de prachtige Mahamtma energie.

In ons Hoger Hart Chakra bevindt zich de 3-voudige Vlam. Door deze Vlam is de 3-voudige natuur van God in ons verankerd. 

 De Drievoudige Vlam kun je zien als een verstrengeling van drie Vlammen – blauw, geel en roze. Blauw staat voor Kracht; de Vader. Geel staat voor Wijsheid, inzicht; de Zoon. En roze staat voor Liefde ; de Heilige Geest.

 We mogen alle belemeringen die we niet meer met ons mee willen nemen, transmuteren in de 3-voudige transmuterende vlam.

Een reis die je weer doet her-Inneren wie jij bent, een oneindig prachtig krachtig wezen!

 

Deze dag is afgestemd  OM al het oude wat je niet meer mee wilt nemen het nieuwe jaar  in, los te laten.

En we zullen ook zeker aandacht schenken aan wat je  wilt meenemen en wilt gaan creeeren in het nieuwe jaar.

Door hierbij ondersteuning te krijgen van de aanwezige Multi-Dimensionale teams en Engelen, en de hoog frequente energieen, zal dit extra krachtig neergezet kunnen worden.