Raster Healing Energie; Herstellen Goddelijke Blauwdruk

 Om de aarde en in de kosmos bevind zich een raster waar wij tussen in zitten. Je kunt dit raster zien als een blauwdruk waardoor je als het ware opnieuw ‘herbedraad’ kunt worden.

Ieder mens heeft een persoonlijk blauwdruk; dit laat zien wie JIJ in ESSENTIE bent.

Door allerlei omstandigheden in ons leven kunnen er verstoringen zijn in ons lichaam en geest. Er zijn stempels op ons blauwdruk gezet die er voor zorgen dat we niet in ons Ware zelf kunnen gaan staan. Terwijl het juist de bedoeling is dat we onze volledige potenties mogen gaan benutten.

Door te werken met een hoog frequentie trilling, met de Rasterenergie, kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd worden en hersteld; Alles wat niet in jouw blauwdruk thuishoort zal verwijdert worden. Uiteraard in overeenstemming met jouw Hogere Zelf).

Een netwerk van energetische lijnen, ook bekend als Axitonale lijnen, vormen een netwerk om onze aarde.  Ook in het universum bevinden zich deze energetische lijnen; Galaxitonale lijnen. Samen vormen deze lijnen een raster.

Wij bevinden ons hier tussen in.  Het raster is als een blauwdruk, dat ons voorziet van menselijke ervaringen. En al vindt het raster zich buiten ons zelf, wij zijn er wel mee verbonden.

 

Bij een raster healing, wordt na het opschonen van het fysiek energetische systeem, de axitonale lijnen en de galaxitonale lijnen geactiveerd.

Vervolgens wordt je persoonlijke blauwdruk geheald op een diep niveau met de Rasterenergie.

 

Er vindt heling op diepgaand niveau plaats in het mentale, het emotionele en het fysieke lichaam. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, doordat energetische blokkades hersteld worden. De aura wordt hierdoor hersteld, en er is meer ruimte voor meer inzicht en bewustwording. Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke Vonk.